У Києві під Олімпійським коледжем сталися сутички: тренера і двох студентів госпіталізували

Відомо також, що декількох осіб затримала поліція
Головне
У Києві під Олімпійським коледжем сталися сутички: тренера і двох студентів госпіталізували
Сутички біля коледжу у Києві. Олімпійський коледж імені Івана Піддубного

У Києві сталися сутички під Олімпійським коледжем ім. Івана Піддубного. Студенти та викладачі намагалися потрапити у приміщення коледжу, однак їм завадили правоохоронці.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Повідомляється, що швидка медична допомога забрала тренера і двох студентів внаслідок сутичок з поліцією.

Читайте також

Водночас на сторінці коледжу у Facebook заявили, що на навчальний заклад нібито намагаються захопити. 

"Поліція за вказівками ректора НУФВіС Євгенія Імаса та заступника міністра освіти та науки Стрельченка застосувала силу до студентів та працівників коледжу", - йдеться у повідомленні.

Відомо також, що декількох осіб затримала поліція.

Пізніше на місце конфлікту прибули народні депутати. Зокрема на відео видно нардепа від “Слуги народу”, спортсмена Жана Беленюка та його колегу по фракції Богдана Яременка.

Нагадаємо, 6 вересня студенти коледжу оголосили страйк через розпорядження Кабміну "про фактичну ліквідацію коледжу". Уряд ухвалив рішення передати землю та майно коледжу Національному університету фізичного виховання і спорту (НУФВіС). 

18 вересня 2020 МОН оголосив про рішення реорганізувати коледж та приєднати його до НУФВіС. Таким чином припиняються повноваження його директора О. Семенюшка. На сьогодні була анонсована зустріч Комісії з реорганізації Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного з Семенюшкою.