У Києві полковник СБУ застрелився у своєму робочому кабінеті, – ЗМІ

Причиною самогубства силовик назвав приниження власної честі і гідності
Головне
У Києві полковник СБУ застрелився у своєму робочому кабінеті, – ЗМІ
СБУ
28 Серпня 2023, 17:46

У Києві в своєму кабінеті знайшли мертвим полковника Служби безпеки України Дмитра Бакаєва.

Про це пишуть видання УП і Страна.

"Подія сталася 25 серпня. У своєму робочому кабінеті з вогнепальним пораненням голови було виявлено заступника начальника управління спецзв'язку СБУ Дмитра Бакаєва. Співробітник СБУ застрелився з пістолета Макарова, це була його табельна зброя", - розповіло джерело видання Страна у правоохоронних органах.

Він також додав, що в кабінеті поруч із тілом було знайдено передсмертну записку у вигляді рапорту, адресовану голові СБУ Василю Малюку.

У ній було зазначено, що у своїй смерті Бакаєв просить звинувачувати своє керівництво за упереджене ставлення та постійне приниження честі та гідності.

Пресслужба СБУ в коментарі УП підтвердила смерть свого співробітника.

 "Обставини смерті співробітника СБУ досліджуються у рамках кримінального провадження, яке розслідують слідчі Національної поліції України. Служба безпеки України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого співробітника. Спецслужба надає максимальне сприяння Нацполіції для повного, об’єктивного та неупередженого розслідування", - повідомили в СБУ.

Також джерела УП в правоохоронних органах повідомили, що співробітника СБУ із вогнепальним пораненням голови знайшли у його кабінеті.

Читайте також