В Індії загадково помер найбагатший російський депутат

Перед тим так само загадково помер друг Антова
В Індії загадково помер найбагатший російський депутат
26 Грудня 2022, 22:43
читать на русском

В Індії знайшли тіло найбагатшого депутата Росії Павла Антова. Його тіло лежало калюжі крові під вікнами готелю, де він відзначав свій 65-річний ювілей.

Російський Телеграм-канал Shot повідомляє, що тіло мільярдера Антова знайшли у суботу в Райагаді (штат Одиша).

Попередньо встановили, що найбагатший депутат РФ випав з третього поверху.

Напередодні померлий прилетів до Індії ще з трьома російськими туристами, щоб відзначити своє 65-річчя. Втім, після святкування в готельному номері знайшли друга Антова. Він лежав непритомний посеред пустих пляшок з алкоголем. Дорогою до лікарні друг мільярдера помер.

Через деякий час знайшли тіло Антова. Індійська поліція не виключає, що Павло Антов міг впасти в депресію через смерть друга і накласти на себе руки.

Павло Антов – депутат законодавчих зборів Володимирської області, віцепрезидент групи компаній "Володимирський стандарт". У 2018 році "Форбс" оцінив його заробіток у 10 млрд рублів. Тоді Антов очолив рейтинг найбагатших депутатів та чиновників у Росії.

Нагадаємо, в квітні у Москві знайшли мертвими ексвіцепрезидента "Газпромбанку" Владислава Аваєва та його сім'ю. Офіційно на росії смерть сім'ї Аваєва назвали вбивством, а його смерть - самогубством. Згодом стало відомо про смерть сім'ї колишнього топменеджера однієї з найбільших у росії газових компаній "Новатек" Сергія Протосені. Його самого також знайшли вбитим на віллі в Іспанії. 

15 червня знайшли тіло 90-річного генерала-майора Служби зовнішньої розвідки (ЗВР) у відставці Лева Соцкова.

Також на росії помер колишній директор Служби зовнішньої розвідки РФ В'ячеслав Трубніков.

А в Москві на території Кремля знайдений мертвим співробітник Федеральної служби охорони (ФСО) Михайло Захаров - його підрозділ відповідає за особисту охорону президента росії.

У Москві "самоліквідувався" директор з комунікацій дочірньої компанії РЖД "Цифрова логістика" Павєл Пчєльніков.

У причетності до смертей колишніх та чинних співробітників структур російської компанії "Газпром" звинуватили російського президента владіміра путіна.

1