У Києві сталась смертельна ДТП: на пішохідному переході роздавили жінку (фото)

Від отриманих травм жінка померла на місці
У Києві сталась смертельна ДТП: на пішохідному переході роздавили жінку (фото)
Смертельна ДТП на Повітрофлотському проспекті у Києві Фото: facebook.com/UA.KyivPolice
21 Жовтня 2021, 04:07
читать на русском

У Солом'янському районі столиці вранці 20 жовтня сталась смертельна ДТП. Загинула жінка, яка рухалась на зелене світло пішохідним переходом.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Інцидент стався на проспекті Повітрофлотському, що у Солом’янському районі столиці. На місце події терміново прибули патрульні поліцейські, швидка медична допомога та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля Hyundai скоїв наїзд на попутний автомобіль Skoda, який зупинився на червоний сигнал світлофора. Внаслідок удару водій Skoda опинився на пішохідному переході та скоїв наїзд на 78-річну пенсіонерку. Від отриманих травм жінка померла на місці.

За кермом Hyundai перебував іноземець, 1996 року народження. Правоохоронці перевірили стан водія на вміст алкоголю в крові – драгер показав, що чоловік був тверезий, - йдеться у повідомленні.

Смертельна ДТП на Повітрофлотському проспекті у Києві Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що на трасі Київ-Одеса на Одещині сталася масова ДТП, у якій загинуло троє людей.

Читайте також

1