У Києві закуплять пісок для пляжів на 6,5 мільйона гривень

Найцікавішим у закупівлі є те, що курортного сезону в столиці не буде
Головне
У Києві закуплять пісок для пляжів на 6,5 мільйона гривень
Пляж, Київ
19 Червня 2023, 12:42
читать на русском

14 червня 2023 року КП "Плесо" оголосило торги щодо підсипки піску і планування пляжної території в Києві. На 7 пляжів у Києві планують підвезти 11 тисяч 810 тонн піску. Його планують доставити баржами та вантажними авто.

Про це йдеться у повідомленні на сайті державних закупівель Prozorro.

Цей пісок планується розподілити на 49 тис. 488 м кв. територій київських пляжів. В тендерній документації йдеться про те, що оновлять територію 7 місць відпочинку.

До 11 години ранку 22 червня 2023 року КП "Плесо" приймає пропозиції від учасників. Торги мають відбутися 23 червня о 12:30.

До цього підприємство провело торги щодо перевірки якості питної води, піску та ґрунту на київських пляжах. За результатами тендеру 17 травня цього року уклали договір на 292 тисячі гривень з єдиним учасником – "Київським міським центром контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України".

Нагадаємо, що в Києві діє заборона на відвідування пляжів через відсутність там укриттів.

"На тлі постійних атак ворога на столицю киянам і гостям міста наполегливо радять поки не відвідувати пляжі. На пляжах та зонах відпочинку захисні споруди не передбачені. Під час повітряної тривоги слід неухильно дотримуватись вимог безпеки та перебувати в укриттях", - процитувала пресслужба заступника голови Київради Петра Пантелеєва.

Рада оборони Києва вирішила також заборонити навігацію річкових, малих, спортивних суден, водних мотоциклів і засобів для розваг на водних об’єктах столиці під час війни. Дозвіл на плавання суден на водних об’єктах, за зверненням суб’єктів господарювання, буде надавати КМВА за погодженням з Командуванням угрупування сил і засобів оборони Київ.

Читайте також

1