У Києві записати дитину в школу чи садок можна онлайн (відео)

У КМДА обіцяють, що проблем із зарахуванням дітей до дитсадка чи першого класу школи не буде
У Києві записати дитину в школу чи садок можна онлайн (відео)
Школярі (Фото: НУШ)
25 Травня 2021, 19:56
читать на русском

У Києві триває приймання документів до перших класів та дитячих садків через систему електронного запису.

Про це зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, відповідаючи на запитання киян.

Наша освітня інфраструктура готова приймати дітей, попри те, що ми змістили терміни подачі документів до перших класів та дитячих садків. З 5-го травня розпочато приймання документів до перших класів та відновлено розсилку запрошень до дитячих садків через систему електронного запису. Будьте певні, усі батьки обов’язково встигнуть записати своїх дітей до навчальних закладів. Період приймання документів скорочуватись не буде, – наголосив Мондриївський.

Нагадаємо, раніше освітній омбудсмен Сергій Горбачов детально пояснив батькам першокласників їхні права і обов`язки під час приймання дітей до 1 класу. Кожна дитина має право навчатися в закладі освіти, який є найближчим до її місця проживання, що визначено статтею 13 Закону України "Про освіту". Щоб дитину зарахували до 1 класу, один із батьків до 31 травня має особисто подати заяву про зарахування керівнику закладу, який обслуговує територію проживання дитини.

Читайте також

1