У Києві затримала чоловіка, який напав на таксиста

Нападник, погрожуючи зброєю, забрав у водія гроші, телефон та особисті речі
У Києві затримала чоловіка, який напав на таксиста
Національна поліція України
2 Жовтня 2020, 19:28
читать на русском

Оперативники затримали чоловіка за розбійний напад на таксиста в Оболонському районі столиці. Нападник, погрожуючи зброєю, забрав у водія гроші, телефон та особисті речі. Про це повідомляє Поліція Києва.

У червні цього року до правоохоронців звернувся таксист, який повідомив, що на нього скоїли розбійний напад на вулиці Маршала Тимошенко. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Оперативники затримали чоловіка за розбійний напад на таксиста в Оболонському районі столиціНападник, погрожуючи...

Gepostet von Поліція Києва am Freitag, 2. Oktober 2020

Водій розповів поліцейським, що на проспекті Перемоги до нього в автомобіль сіли двоє чоловіків, які попросили відвезти їх в Оболонський район столиці. Однак, не доїхавши до пункту призначення, один з пасажирів дістав предмет, схожий на пістолет, та приставив його до голови таксиста, а після наказав віддати виручку та мобільний телефон. Потім нападник з товаришем вибіг з автівки та зник у невідомому напрямку.

Співробітники карного розшуку переглянули та вилучили записи з камер відеоспостереження. Після проведеного комплексу оперативно-розшукових дій правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали його за місцем мешкання. Ним виявився 25-річний киянин, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, повідомив начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков.

За скоєне зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також

Нагадаємо,  поліціянти Харківської області зареєстрували 24 повідомлення про порушення виборчого законодавства, за чотирма з них відкриті кримінальні провадження.

Відповідні заяви надійшли до територіальних відділів та відділень поліції. На даний час слідчими відкриті 3 кримінальні провадження за ч. 1 і 2 ст. 296 (хуліганство) і одне — за ч. 1 ст. 157 (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України.