У Києві затримали диверсантів, які передавали ворогу інформацію про житлові будинки та блокпости (фото)

Двоє осіб були громадянами росії, інші двоє підтримували проросійські рухи
У Києві затримали диверсантів, які передавали ворогу інформацію про житлові будинки та блокпости (фото)
Поліція, ілюстративне фото з facebook.com/policesumy
31 Березня 2022, 17:24
читать на русском

У Києві поліція затримала диверсантів, які фотографували блокпости та передавали інформацію ворогу. Серед них були двоє військових РФ, які ймовірно "заблукали на навчаннях", а також двоє колаборантів.

Про це повідомила патрульна поліція Києва.

Зазначається, що у Голосіївському районі столиці патрульні затримали підозрілого чоловіка. Під час перевірки його телефона з'ясувалось, що він підтримує проросійські рухи, погрожує та залякує українських патріотів і здає їх ворогу.

У Дніпровському та Подільському районах міста виявлено, ймовірно, загублених на навчаннях рашистів. У цих осіб були паспорти та військові квитки РФ.

В одного з них патрульні виявили згорток з марихуаною. Документів, що підтверджують законність перебування в Україні, ці персонажі не мали, - повідомили у поліції.

Ще одного диверсанта інспектори затримали у Дарницькому районі. Цей перевертень фотографував розміщення блокпостів, житлових будинків на території міста та передавав таку інформацію ворогу. Колабораціоніст перебував у проросійських групах та здійснював дзвінки на номери з кодом московських операторів.

Усіх затриманих патрульні передали працівникам СБУ.

Нагадаємо, що станом на 19 березня у Києві затримали 127 диверсантів, зокрема 14 груп.

Читайте також

1