У Києві зростає кількість коронавірусних хворих: чи введуть локдаун у столиці

Передумов для посилення карантину влада столиці не бачить
Важливо
У Києві зростає кількість коронавірусних хворих: чи введуть локдаун у столиці
Карантин, локдаун в Україні (фото: УНІАН)
11 Лютого 2022, 14:22
читать на русском

Влада столиці не бачить немає передумов для посилення карантинних обмежень, попри зростання хворих на коронавірус.

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник зазначив, що ситуація у Києві з захворюваністю та рівнем госпіталізації контрольована, передає пресслужба КМДА.

Попри високий рівень виявлення нових випадків ситуація контрольована і не потребує запровадження додаткових обмежень, - сказав Поворозник.

За його словами, у столичних лікарнях наразі перебувають 1832 пацієнти, у тому числі 97 дітей із підтвердженим діагнозом COVID-19, а також 109 пацієнтів, у тому числі 6 дітей, – із підозрою на захворювання.

Загалом у важкому стані перебувають 1119 пацієнтів. На ліжках інтенсивної реанімації перебуває 231 хворий. 23 – під'єднано до апарату штучної вентиляції легень, ще 132 перебувають на неінвазивній штучній вентиляції легень. Кисневої підтримки потребують 1473 хворих.

Нагадаємо, в Україні місяць поспіль спостерігається значне збільшення хворих на коронавірус. Прогнозується, що незабаром чи не щодня буде до 70 тисяч хворих. Однак про локдаун влада не замислюється, бо не бачить підстав для посилення карантинних обмежень.

Читайте також

1