У Києві з'явився перший військкомат сучасного формату: як працює "Мілітарі-ЦНАП" (фото)

Проєкт працює в тестовому режимі
У Києві з'явився перший військкомат сучасного формату: як працює "Мілітарі-ЦНАП" (фото)
У Києві тестують перший “Мілітарі-ЦНАП” / Фото: facebook.com/kommander.nord
11 Лютого 2022, 15:58
читать на русском

З 8 лютого у Києві запрацював пілотний проєкт "Мілітарі-ЦНАП" – це нова концепція роботи територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (так зараз офіційно називають військові комісаріати).

Проєкт запустили на базі Київського ТЦКтаСП, який розташований на вулиці Парково-Сирецькій, 19, у Шевченківському районі. Про це повідомляє пресслужба Оперативного командування "Північ" ЗСУ.

Зазначається, що основним завданням проєкту є створення та перехід до електронної системи документообігу з єдиною базою обміну інформації між державними установами, органами військового управління та органами місцевого самоврядування, а також спрощення процедури надання послуг для громадян.

Наразі проєкт "Мілітарі-ЦНАП" працює в тестовому режимі, вивчається алгоритм роботи системи, усуваються недоліки, розширюються та розробляються нові функції.

Згодом територіальні центри комплектування перетворяться на рекрутингові центри без черг, з систематизованим алгоритмом обслуговування громадян зі скороченим терміном очікування розв'язання питання та отриманням деяких послуг в онлайн-режимі.

Читайте також наш матеріал: "Військовий облік жінок: кого і як беруть на облік в українських військкоматах".

Читайте також