У київському метро вночі СБУ проведе антитерористичні навчання

Тренування пройдуть у Шевченківському районі
У київському метро вночі СБУ проведе антитерористичні навчання
Станція метро “Святошин” (Фото: КМДА)
27 Травня 2021, 11:55
читать на русском

У столиці вночі, 28 травня, СБУ проведе антитерористичні навчання в Шевченківському районі на декількох об'єктах комунального підприємства "Київський метрополітен".

Про це повідомляє пресслужба метрополітену у Facebook.

В ніч з 27 на 28 травня 2021 року Координаційна група антитерористичного центру при ГУ Служби безпеки України у м. Києві та Київській області за організаційної підтримки Штабу АТЦ СБУ проведе у столиці планові антитерористичні навчання, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що тренування пройдуть у нічний час у Шевченківському районі на кількох об’єктах Київського метрополітену за участі підрозділів Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС та органів державної влади.

Під час проведення навчань можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що засвідчують особу. СБУ закликає гостей та жителів столиці зберігати спокій, із розумінням поставитися до можливих обмежень і незручностей, належним чином реагувати на законні дії правоохоронців. Усі дії відбуватимуться в межах чинного законодавства, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 13 травня Державна фіскальна служба України в рамках розслідування у справі про привласнення коштів, виділених на реконструкцію трамвайної лінії в Деснянському районі Києва, обшукувала приміщення КП "Київпастранс" і підрядного комерційного підприємства.

Читайте також

1