У Китаї місцева жителька тримає в будинку майже півтори тисячі котів і собак – відео

Вень Цзюньхун почала допомагати безпритульним тваринам 20 років тому
У Китаї місцева жителька тримає в будинку майже півтори тисячі котів і собак – відео
Китаянка та її вихованець (Фото: odditycentral.com)
11 Грудня 2020, 01:00
читать на русском

У будинку китаянки Вень Цзюньхун проживає 1300 собак, 100 котів і четверо коней.

Відео імпровізованого притулку розміщене в соцмережах.

Пенсіонерка увесь свій день присвячує догляду за тваринами. Щодня вона встає о четвертій годині ранку, прибирає за всіма вихованцями, варить пів тонни рису з овочами і м`ясом, годує тварин і оглядає кожну з них, щоби вони не захворіли.

Жінка розповідає, що у рідному місті до неї ставляться неоднозначно. Одні люди вважають її ненормальною і крутять пальцем біля скроні. Інші, знаючи, що Вень не залишить тварин на вулиці, підкидають їй собак і кішок. Деяким із тварин китаянка знаходить нових господарів, але переважна більшість залишається жити у притулку.

На утримання притулку йде прірва грошей, тож пенсіонерка витрачає на їжу для тварин усю свою пенсію, а іноді ще й бере кредити. Рідко, але все ж волонтери та її передплатники у соцмережах, можуть допомогти тваринам їжею чи ліками.

Попри це, Вень каже, що й надалі продовжуватиме допомагати тваринам.

Читайте також

Нагадаємо, 28 жовтня перший автомат "Япомогабокс" для обміну пластикових пляшок на їжу для безпритульних тварин встановили в Києві. У "Япомогабокс" можна викинути використану пляшку, а потім отримати порцію корму для тварин, які живуть на вулиці.