У Конго загинув український військовий ЗСУ

Ним був старший лейтенант ЗСУ Олександр Мулявка
У Конго загинув український військовий ЗСУ
Військові у Конго (фото: АР)
21 Січня 2021, 14:59
читать на русском

У Демократичній республіці Конго загинув український військовослужбовець 11-ї Окремої бригади армійської авіації "Херсон" - старший лейтенант ЗСУ Олександр Мулявка.

Про це повідомляє пресслужба 11-ї Окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних сил України в Facebook.

18 січня 2021 року трагічно загинув військовослужбовець 11-ї окремої бригади армійської авіації "Херсон" старший лейтенант Мулявка Олександр Ігорьович, який виконував службові обов'язки у складі 18 окремого вертолітного загону Місії ООН по стабілізації у ДР Конго, - йдеться в повідомленні.

Причина смерті військовослужбовця не повідомляється.

Читайте також

Нагадаємо, що 7 грудня стало відомо про смерть українського військового в окремому вертолітному загоні місії ООН в республіці Конго. Через раптову зупинку серця помер військовий 18 окремого вертолітного загону старший солдат Сергій Савченко.

До того ж 23 листопада командування медичних сил Збройних сил України, повідомило, що військовослужбовець ЗС У (перебуваючи у складі місії ООН в ДР Конго) захворів на коронавірус. У нього спостерігалась легка форма захворювання. Він перебував на лікуванні в ізоляторі військової частини. Лікарі проводили інтенсивну терапію, яка на жаль не дала позитивного результату і військовий помер.

1