У Краматорську школяр в класі розпилив перцевий балончик: є постраждалі

Внаслідок інциденту постраждали двоє людей
У Краматорську школяр в класі розпилив перцевий балончик: є постраждалі
Швидка медична допомога (фото: Донецький Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф)
26 Травня 2021, 16:45
читать на русском

У краматорській школі № 31 (Донецька область) один з учнів перед початком уроку розпилив перцевий балончик.

Як повідомляє місцеве видання "ОбщеЖитие", на місце інциденту була викликана поліція і медики "швидкої допомоги".

Батьки учнів повідомили, що одну дитину шпиталізували. Згодом до лікарні через серцевий напад потрапила одна з викладачок школи.

Виконуюча обов'язки начальника Управління освіти Олена Дриг повідомила, що газовий балончик приніс в школу один з 9-класників. Він "похвалився" ним перед приятелями з 7 класу, а потім, поклавши його в рюкзак, залишив свої речі в коридорі й вийшов на шкільний двір. У його відсутність двоє 7-класників витягли балончик з рюкзака, і вирушили до кабінету, де повинен був початися урок. У цей момент один зі школярів примудрився зламати запірний пристрій балончика і той став стрімко поширювати подразнюючу речовину.

У школі через гучномовець оголосили про негайну евакуацію, і всі чекали на вулиці, поки газ не вивітриться з приміщення, - розповіла Дрига.

У соціальних мережах батьки учнів 31-школи повідомляють, що після провітрювання приміщення в клас, нібито, завели на урок 8-річних школярів, після чого деякі з них стали скаржитися на нездужання. У підсумку, після огляду медиками, дітей розпустили по домівках.

Читайте також

1