У Кременчуці чоловік стріляв по поліцейських з вікна своєї квартири

Він був у стані наркотичного сп’яніння
У Кременчуці чоловік стріляв по поліцейських з вікна своєї квартири
Пістолет, зброя (фото: Pexels)
31 Травня 2021, 13:40
читать на русском

У Кременчуці Полтавської області чоловік стріляв по поліцейських з вікна багатоповерхівки. Внаслідок стрілянини два поліціянти отримали поранення.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Зазначається, що вночі працівники Нацполіції отримали інформацію про обстріл поліцейських у місті Кременчук, які відпрацьовували виклик щодо конфліктної ситуації в одному з нічних закладів міста. Чоловік з вікна багатоповерхівки поцілив у двох правоохоронців.

На місці події оперативники внутрішньої безпеки поліції та працівники Кременчуцького районного управління поліції встановили квартиру, звідки стріляли, та особу зловмисника. Стрільцем виявився 38-річний місцевий мешканець, який проживав спільно з неповнолітньою донькою. В минулому чоловік був судимий за браконьєрство та крадіжку з проникненням в приміщення, - йдеться в повідомленні.

Під час обшуку у квартирі стрільця поліціянти вилучили напіврозібраний пневматичний пістолет, а у подвір’ї будинку - газовий балон.

За результатами медичного обстеження встановлено, що на момент стрілянини зловмисник перебував у стані наркотичного сп’яніння, - зазначили у поліції.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За вчинені дії йому може загрожувати обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що у Львівській області поліція зафіксували незаконну вирубку лісу. Коли правоохоронці фіксували злочин невідомий стріляв з рушниці по поліцейському та двох лісничих.

Читайте також

1