У легковик в'їхав причіп від трактора на Львівщині: є жертва (фото)

Від трактора на підйомі відірвався причіп
У легковик в'їхав причіп від трактора на Львівщині: є жертва (фото)
ДТП на Львівщині, фото Нацполіція
23 Червня 2022, 13:49
читать на русском

У селі Поршна Львівської області причіп від трактора в'їхав в легковик "Mini Cooper", у результаті чого загинула пасажирка авто.

Про це повідомили в Нацполіції.

Як попередньо встановили правоохоронці, від трактора "New Holland", яким керував 30-річний місцевий мешканець, на підйомі відірвався причіп та в’їхав у автомобіль "Mini Cooper" під керуванням 68-річного львів’янина. Внаслідок ДТП пасажирка легковика, 60-річна львів’янка, отримала травми, від яких померла на місці події, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, вранці, 16 червня, на трасі Київ - Чоп у Рівненській області вантажівка "ЗІЛ" виїжджала з другорядної дороги на головну та не надала перевагу в русі легковику "Skoda Rapid", у результаті чого загинув молодий військовослужбовець.

Читайте також

1