У Луганській області хвиля жорстоких вбивств: жителів попередили про маніяка (фото)

За один день було знайдено один труп та людські кисті
У Луганській області хвиля жорстоких вбивств: жителів попередили про маніяка (фото)
Шеврон на формі поліціянта (фото: УНІАН)
31 Серпня 2021, 23:13
читать на русском

У місті Старобільськ Луганської області, неподалік вулиці Чехова, було виявлено кисті людини. Згодом стало відомо про ще один труп 74-річної жінки.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області.

Зазначається, що на Луганщині поліція встановлює обставини вчинення двох тяжких злочинів.

30 серпня о 07.13 ранку до поліції Старобільська надійшло повідомлення про те, що неподалік вулиці Чехова було виявлено кисті рук людини. Поруч був пакет зі слідами крові. На місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, криміналістичної лабораторії ГУНП, оперативники карного розшуку, кінологи, керівництво ГУНП та місцевої поліції.

В ході огляду місця події поліцейські вилучили кисті рук невідомої особи, які було направлено на експертизу, - йдеться у повідомленні.

Того ж дня до поліції надійшло повідомлення жінки, про те, що вона знайшла труп своєї 74-річної родички з тілесними ушкодженнями за місцем її мешкання.

Поліція розпочала кримінальні провадження за ст. 115 КК України "Умисне вбивство".

Як повідомляє 6451.com.ua, за попередньою інформацією, вбивства вчинені однією людиною. Поліція також встановила, що кисті рук належать Елсукову Олександру Михайловичу, 1986 року народження.

Фото: 6451.com.ua

У скоєнні злочину підозрюють Федорченка Дмитра Вікторович, 1986 року народження.

Особливі прикмети: вік 30-35 років, волосся коротке чорне, середньої статури, був одягнений в червону футболку, біло-червоні шорти, чорні капці, панамку зеленого кольору.

Крім того, 30 серпня, в Старобільське відділення надійшло повідомлення, від Федорченко Ірини Іванівни, про те, що за місцем проживання виявлено труп Федорченко Людмили Петрівни, 1947 року народження.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, просять звертатись за номером: 066 16 45 155 (Старобільський РУП ГУНП в Луганській області).

Нагадаємо, що у Бродах (Львівська область) поліцейські затримали чоловіка, який перерізав горло своїй матері.

Читайте також

1