У Луганській області перекинулась вантажівка із тонами мазуту

Водій отримав тілесні ушкодження внаслідок перевернення
У Луганській області перекинулась вантажівка із тонами мазуту
Перекинута вантажівка у Луганській області (фото: Facebook)
1 Лютого 2021, 14:34
читать на русском
На околиці селища Новоайдар Луганської області перекинулась вантажівка із 26 тоннами мазуту, в результаті чого постраждав водій.

Про це повідомила начальниця Відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай у Facebook.

31 січня на автодорозі Т 13-06 км 41+600 сполученням "Сєвєродонецьк-Новоайдар" на околиці смт Новоайдар перекинулася вантажівка. Під час перекидання автомобіля на узбіччя вилилась частина мазуту, - йдеться в повідомленні.

Поліціянти попередньо встановили, що 58-річний водій вантажівки DAF з причепом перевозив понад 26 тонн мазуту із міста Дніпро до Щастинської ТЕС. Він не впорався із керуванням, виїхав на узбіччя, внаслідок чого сталося перекидання вантажівки. В ДТП водій отримав тілесні ушкодження.

Читайте також

На водія вантажного автомобіля складено адміністративний матеріал за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, що 28 січня у Миколаївській області перекинулась армійська вантажівка, в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали двоє військовослужбовців. Постраждалих з місця події забрала "швидка допомога".

До того ж армійська вантажівка приписана до однієї з військових частин спеціального призначення, дислокованих в Одесі.

1