Вантажівка із 30 військовослужбовцями перекинулась у Львівській області

Внаслідок ДТП постраждали 13 військовослужбовців
Важливо
Вантажівка із 30 військовослужбовцями перекинулась у Львівській області
ДТП із військовослужбовцями Фото: Патріоти України
20 Січня 2021, 09:40
читать на русском

Вантажівка, яка перевозила 31 військовослужбовця, перекинулась у Львівській області. Внаслідок ДТП постраждали 13 людей.

У Львівській області перекинувся військовий вантажний автомобіль, який перевозив 31 військовослужбовця.

Департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомив, що дорожньо-транспортна пригода сталася 19 січня.

Військовий вантажний автомобіль марки КРАЗ 5233, під керуванням водія військовослужбовця за контрактом, мешканця Хмельницької області 1983 року народження, при переміщенні з планових занять у с. Старичі (Новояворівська ТГ, Яворівський район), на спуску дороги, біля навчально-тренувального комплексу, не впорався з керуванням, здійснив виїзд за межі проїзної частини дороги в кювет і перекинувся на лівий бік, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що під час ДТП у військовому вантажному автомобілі загалом перебував 31 військовослужбовець, із них 28 знаходились у кузові автомобіля, троє військовослужбовців перебували в кабіні автомобіля (водій та два пасажири).

Внаслідок ДТП 13 військовослужбовців отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості, із них 8 осіб госпіталізовано, 5 осіб оглянуто та відпущено у розташування військової частини. Інші 18 військовослужбовців, які їхали у вказаному автомобілі, на даний час за медичною допомогою не звертались.

Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, в Японії внаслідок снігопаду зіштовхнулись 134 автівки в масовому ДТП на швидкісній автомагістралі, в якій загинула щонайменше одна людина, а понад десять отримали ушкодження.

1