У Львівській області сталася ДТП: водійка збила на узбіччі трьох дітей

Усіх постраждалих госпіталізували
У Львівській області сталася ДТП: водійка збила на узбіччі трьох дітей
ДТП (фото: facebook.com/vinn.police)
15 Січня 2021, 10:35
читать на русском

У Львівській області сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої постраждали троє дітей. Їх госпіталізували до лікарень.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зазначається, що 14 січня близько 21:00 год у с. Конів (Добромильська ТГ, Самбірський район), мешканка с. Конів здійснила наїзд на пішоходів. Жінка керувала автомобілем Skoda Fabia. Діти рухались по узбіччю неосвітленої дороги.

Внаслідок ДТП три пішоходи, мешканці с. Конів 2006 та 2007 року народження (діти) отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості та були госпіталізовані в медичні заклади Самбірського району, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Правоохоронці наразі встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що 14 січня на автодорозі "Старий Мерчик-Мурафа-Краснокутськ" Харківської області трапилася ДТП, у якій загинули двоє людей, а ще одна вагітна жінка отримала травми. Попередньо 34-річна водійка Daewoo Lanos не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну смугу руху, де зіштовхнулася з автомобілем Daf FT XF з напівпричепом.

Також 14 січня під Києвом у селі Софіївська Борщагівка п'яний водій на іномарці збив дівчину, яка загинула одразу на місці події. Дівчина йшла тротуаром.

1