У Львівській області автобус в'їхав у легковик: постраждали десятеро людей

Водій мікроавтобуса намагався виконати обгін та "влетів" у легковий автомобіль
У Львівській області автобус в'їхав у легковик: постраждали десятеро людей
ДТП з десятьма постраждалими (фото: facebook.com/MVS.LVIV)
18 Грудня 2020, 15:35
читать на русском

У Львівській області сталася масштабна аварія, у якій постраждали 10 людей, двоє - діти.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 грудня близько 22.45 на трасі "Київ-Чоп" неподалік села Конюхів у Стрийському районі.

Правоохоронці попередньо з'ясували, що водій мікроавтобуса Volkswagen, 34-річний житель Чернівців, виконуючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху, де "влетів" у легковий автомобіль Volkswagen Golf, яким керував 47-річний мешканець Закарпаття.

Читайте також

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії обох транспортних засобів, 22-річний пасажир Volkswagen Golf, а також семеро пасажирів мікроавтобуса віком 19, 25, 30, 66, 69 років та двоє дітей віком 2,5 та 4 роки. Усіх постраждалих доправили до лікарні.

Поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, на Житомирській трасі у напрямку Києва біля контрольно-пропускного пункту сталася масова дорожньо-транспортна пригода. На трасі зіштовхнулись чотири автівки.