У Львові кинули "коктейль Молотова" у генкосульство Росії

Правоохоронці встановлюють обставини події та шукають причетного
У Львові кинули "коктейль Молотова" у генкосульство Росії
Генеральне консульство РФ у Львові Фото: nta.ua
24 Грудня 2021, 12:12
читать на русском

У ніч на 24 грудня невідомий кинув пляшку з легкозаймистою рідиною в огородження генерального консульства Російської Федерації у Львові. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, збитків дипломатичному представництву не завдано.

Як повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, правоохоронці встановлюють обставини події та проводять першочергові слідчі дії.

Близько 3-ї години ночі невстановлена особа кинула пляшку з легкозаймистою рідиною в огорожу Генерального консульства Російської Федерації у Львові, - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події та особу, причетну до вчинення кримінального правопорушення.

Нагадаємо, що у Києві затримали чоловіка, який кинув коктейль Молотова у будинок заступника керівника Офісу президента Ігоря Жовкви, відповідального за напрямок європейської інтеграції.

Читайте також

1