У Львові кришка люка влетіла в авто та вбила 10-річного хлопчика

Від отриманих травм дитина загинула на місці ДТП
У Львові кришка люка влетіла в авто та вбила 10-річного хлопчика
Фото: lv.npu.gov.ua
22 Березня 2021, 11:06
читать на русском

Ввечері 21 березня у Львові внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля ДСНС загинув 10-річний хлопчик. Авто ДСНС наїхало на кришку люка, яка вилетіла та поцілила в зустрічний автомобіль, в якому перебувала дитина.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області.

Зазначається, що 21 березня службовий автомобіль Mitsubishi L200 оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Львівській області слідував до місця пожежі з увімкненими маячками та спеціальним звуковим сигналом.

Автомобіль, яким керував 47-річний львів'янин, наїхав на каналізаційний люк, який був розташований на проїжджій частині. Кришка люка вилетіла з-під коліс та поцілила у зустрічний автомобіль Acura MDX, яким керував 35-річний житель Львова.

На передньому пасажирському сидінні перебував хлопчик 2010 року народження. Від отриманих травм дитина загинула на місці ДТП.

Фото: facebook.com/MNSLVIV

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що на автостраді А4 у Польщі в районі Підкарпатської губернії внаслідок аварії автобуса загинула людина, четверо постраждали.

1