Автобус з українцями потрапив у ДТП у Польщі: є жертви

Аварія сталася на тому ж місці, де раніше перекинувся автобус Познань-Херсон
Автобус з українцями потрапив у ДТП у Польщі: є жертви
ДТП у Польщі Фото: PAP/Darek Delmanowicz
22 Березня 2021, 08:55
читать на русском

На автостраді А4 у Польщі в районі Підкарпатської губернії внаслідок аварії автобуса загинула людина, четверо постраждали.

Як повідомляє TVN24, аварія сталася після 23:00 у неділю. Автобус перекинувся на тому ж місці, де на початку березня у ДТП потрапив автобус сполученням Познань-Херсон.

В автобусі було 10 людей, у тому числі двоє водіїв. Усі вони громадяни України. Одна людина загинула на місці, четверо поранених доставлені до лікарень.

Читайте також

Поліція повідомила, що автобус врізався в огороджувальний шлагбаум, а потім впав у кювет.

Попередні висновки поліцейських, які працюють на місці, показують, що водій вагона з українськими реєстраційними номерами з незрозумілих причин з'їхав з дороги, наткнувся на енергомісткі бар'єри та перекинувся. Потім він з’їхав зі схилу. Попри реанімацію, одна людина загинула на місці, - розповіли поліцейські.

Зазначається, що водій транспортного засобу був тверезим.


Нагадаємо, 6 березня поблизу прикордонного пункту пропуску "Корчова–Краківець" автобус, у якому перебувало 57 громадян України, потрапив у ДТП. Він з’їхав з автостради A4 та врізався у відбійник на повороті на з’їзд, потім у бар’єри вздовж дороги та злетів у придорожній рів.

Внаслідок ДТП загинуло п'ятеро осіб та 35 пасажирів було госпіталізовано до лікувальних закладів Польщі.

Стали відомі подробиці аварії автобуса з українцями в Польщі. Водієві автобуса, який потрапив у ДТП в Польщі з 57 українцями, висунули звинувачення. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

1