У Львові п’яний поліціянт в'їхав у дитячий майданчик - відео

Один з очевидців події ледь встиг забрати дитину
У Львові п’яний поліціянт в'їхав у дитячий майданчик - відео
ДТП у Львові (фото: Поліція Львівської області)
24 Листопада 2020, 21:26
читать на русском

У Львові поліціянт з ознаками алкогольного сп'яніння розбив три автомобілі та в'їхав у дитячий майданчик. Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав.

Про це повідомили пресслужба патрульної поліції у Львівській області та поліція Львівської області.

У вівторок, 24 листопада, близько 14:45 на вулиці Торф'яній, що у Львові, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Volkswagen Touareg.

Момент аварії зафіксували камери спостереження. Водій на позашляховику спочатку вдарив припаркований автомобіль Nissan, тоді вдарив автомобіль BMW, який за інерцією вдарив автомобіль Mazda.

Ці зіткнення не зупинили порушника і він заїхав на дитячий майданчик. Там він зніс на своєму шляху дитячу гірку, а зупинився у гойдалці, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що один з очевидців події ледь встиг забрати дитину.

Читайте також

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням. Потерпілих внаслідок події немає.

За кермом автомобіля перебував 24-річний львів’янин - співробітник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини.

Він мав ознаки сп'яніння. Чоловікові запропонували пройти перевірку на драгері, щоб дізнатись про наявність вмісту алкоголю в організмі. Він виявив бажання пройти її в медичному закладі. Однак, приїхавши туди — відмовився.

На порушника винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП. Також, склали три протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ст.261 (Адміністративне затримання) КУпАП.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди призначено службове розслідування. За його результатами поліціянта буде звільнено з поліції, - зазначили у поліції.

Нагадаємо, що у Львівській області двоє депутатів від "Європейської солідарності" виїхали позашляховиком по сходах багатоповерхівки.