У Львові вандали розмалювали стіну Меморіалу Небесної сотні

Патрульні спіймали порушників на "гарячому"
У Львові вандали розмалювали стіну Меморіалу Небесної сотні
Патрульна поліція Фото: facebook.com/lvivpolice
6 Січня 2021, 15:27
читать на русском

У Львові двоє киян намагались розмалювати Меморіал Небесної сотні. Їх зупинили поліціянти.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області.

Двох мешканців столиці львівські патрульні застали під час нанесення графіті на підпірну стіну Меморіалу Небесної сотні, - йдеться у повідомленні.

Так, 6 січня 2021 року близько 3:00 патрульні четвертого батальйону біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної сотні помітили двох осіб, які наносили графіті на підпірну стіну. Як згодом з'ясували правоохоронці, це були 20-річний хлопець та 19-річна дівчина з Києва. Балончики з фарбою стояли біля них. Хулігани не заперечували свої дії.

Зазначається, що порушників супроводили до Галицького відділу поліції, де на них склали протоколи за ст. 152 (Порушення благоустрою територій населених пунктів) КУпАП. Розмір штрафу визначить адміністративна комісія районної адміністрації.

Читайте також

Нагадаємо, що у Києві вандали облили зеленою фарбою пам’ятник воїнам АТО, що поблизу станції метрополітену "Берестейська". Комунальники виявили неприємну знахідку вранці у середу, 30 грудня. Вони оперативно вимили з пам’ятника фарбу і привели його до звичного вигляду.

Раніше повідомлялось, що у Запоріжжі вандали облили чорною фарбою пам`ятну дошку на колишньому будинку немовляти, у якому під час голодомору загинули майже 800 дітей.

1