У Львові водій маршрутки наїхав на двох жінок і навіть не зупинився - фото

Одна жінка загинула
У Львові водій маршрутки наїхав на двох жінок і навіть не зупинився - фото
Нічний Львів фото: поліція
20 Листопада 2021, 17:54
читать на русском

У центрі Львова водій маршрутки збив двох пішоходів. В результаті наїзду одна жінка загинула, друга потрапила до лікарні.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 20 листопада, близько 6 години ранку, на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи у Львові, - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що 47-річний водій маршрутки №138, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, здійснив наїзд на двох львів'янок 48 та 67  років, які рухалися пішохідним переходом. Водій, не зупиняючись, поїхав з місця ДТП.

В результаті наїзду одну жінку відкинуло на проїзну частину дороги. Вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована, - додали в поліції.

Маршрутку вдалось знайти аж на кінцевій зупинці на вулиці Джорджа Вашингтона. Неподалік від транспорту було виявлено тіло другої постраждалої, 48-річної львів’янки: жінка зачепилася за кузов і автобус протягнув її з місця ДТП аж до кінцевої.

Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3  років або без такого.

Нагадаємо, що у Львівській області водій мікроавтобуса Volkswagen збив пішохода, який від отриманих травм загинув. Поліціянти проводять розслідування.

Читайте також