У Рівненській області сталась смертельна ДТП: маршрутка збила людей

Водій транспортного засобу був тверезий
У Рівненській області сталась смертельна ДТП: маршрутка збила людей
ДТП у Рівненській області Фото: rv.npu.gov.ua
11 Січня 2021, 16:52
читать на русском

У Рівненській області маршрутка збила двох пішоходів. Одна людина загинула на місці, ще одну - направили до лікарні.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

Зазначається, що 10 січня близько 20:40 на автодорозі "Київ-Ковель-Яготин" між селами Сварині та Ромейки сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі сполученням "Вараш-Великі Цепцевичі".

Поліціянти встановили, що маршруткою Mercedes-Benz керував 46-річний чоловік. Він допустив наїзд на двох людей, які, за попередньою інформацією, рухались без світловідбивальних елементів на одязі. Так, внаслідок отриманих травм на місці події загинула 37-річна жителька села Ромейки. Її односельця госпіталізували до районної лікарні.

Читайте також

Кермувальник за результатами огляду на стан сп’яніння був тверезий. Транспортний засіб вилучений, - йдеться у повідомленні.

Фото: rv.npu.gov.ua

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі Київ-Чоп у Рівенській області загинули двоє пішоходів. Смертельна автопригода сталася 10 січня близько 21 години поблизу міста Корець Рівненського району.

У результаті ДТП загинули дві жінки 38-ми та 44-х років із села Богданівка.

1