У масштабній пожежі у Кропивницькому врятували 28 людей - відео

Мешканців багатоповерхівки рятували через пожежні драбини
У масштабній пожежі у Кропивницькому врятували 28 людей - відео
Пожежа у Кропивницькому Фото: ДСНС
30 Грудня 2020, 10:42
читать на русском

У Кропивницькому сталася масштабна пожежа в одному з багатоповерхових будинків.

Надзвичайникам довелося рятувати людей від полум'я за допомогою пожежних драбин.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України, пізно ввечері 29 грудня вогнеборці у Кропивницькому ліквідовували пожежу квартири в одному з багатоповерхових будинків обласного центру.

Пожежа виникла 29 грудня о 20:08 по пр-ту Університетський, 21 на 8 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Горіли дві квартири малосімейного типу.

Читайте також

Майже 40 рятувальників приборкували вогонь, працювало 10 одиниць техніки. Бійці ДСНС врятували 28 людей, з яких семеро - діти, - повідомила Служба порятунку.

Після пожежі за медичною допомогою, з ознаками отруєння продуктами горіння, звернулося три особи (з них одна дитина), яких госпіталізовано до медичних закладів.

Нагадаємо, 29 грудня у Харківській області сталася пожежа в будинку, унаслідок чого загинуло двоє людей.

На місці інциденту рятувальники з'ясували, що горіли домашні речі на площі 10 кв.м. Під час гасіння пожежі вогнеборці знайшли тіла чоловіка 1988 року народження та жінки 1998 року народження.

У цей же день у багатоповерхівці, що на вулиці Васильківській у Києві, пожежники майже годину боролися із пожежею, яка спалахнула у приміщенні кафе. Жертв та постраждалих немає.