У Миколаєві чоловік вилив на дружину та двох дітей невідому хімречовину

Чоловіка вже затримали
Важливо
У Миколаєві чоловік вилив на дружину та двох дітей невідому хімречовину
Чоловік, який вилив на родину хімічну речовину (фото: Нацполіція)
1 Листопада 2020, 16:25
читать на русском

У Миколаєві чоловік у стані алкогольного сп’яніння вилив на громадянську дружину та двох дітей невідому хімічну речовину. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Як відомо, ввечері 31 жовтня до поліції надійшло повідомлення, що до місцевої лікарні доставлені з хімічними опіками 33-річна жінка та двоє її дітей.

Правоохоронці з’ясували, що 31-річний співмешканець жінки повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння. Між ними виникла сварка. Чоловік схопив пляшку, у якій була невстановлена хімічна речовина, та облив нею жінку, 15-річного сина та однорічну доньку, - йдеться у повідомленні

Зараз потерпілі перебувають у медичному закладі. Зловмисника затримали. Йому оголосили про підозру у замаху на умисне вбивство, найближчим часом оберуть запобіжний захід. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Читайте також

Пляшку з невстановленою рідиною віддали на експертизу.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року у Херсоні стався напад на Катерину Гандзюк. На активістку вилили літр сірчаної кислоти, вона перенесла десятки операцій, але ураження тіла було занадто сильне. Гандзюк померла в лікарні через кілька місяців.

Підозрюваними у причетності до злочину вважають голову Херсонської облради Владислава Мангера та Олексія Левіна. Мангера підозрюють у тому, що він замовив напад, а його організатором був Левін.

А 15 жовтня Київський апеляційний суд залишив під вартою обвинувачених у справі щодо загибелі херсонської активістки Катерини Гандзюк, - голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера і експомічника депутата Херсонської обласної ради Олексія Левіна.