У Мінреінтеграції розповіли про тимчасове житло для переселенців на Харківщині

У Харкові житло втратили понад 150 тисяч мешканців
У Мінреінтеграції розповіли про тимчасове житло для переселенців на Харківщині
Наслідки ударів по центру Харкова / Фото: начальник Слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов
8 Вересня 2022, 13:50
читать на русском

Громадян, які втратили житло на Харківщині, розміщуватимуть у гуртожитках закладів освіти, в яких організоване дистанційне навчання.

Про це повідомили в Мінреінтеграції в Facebook.

У гуртожитках Харківщини розміщуватимуть громадян, які потребують тимчасового житла. На Харківщині внаслідок бойових дій зруйнована значна частина помешкань громадян. Через пошкодження та відсутність комунікацій багато будинків стали непридатними для проживання, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що в Харкові житло втратили понад 150 тисяч мешканців. Проте деякі громадяни не готові виїжджати з області до більш безпечних регіонів, які надають прихисток ВПО.

За ініціативи Мінреінтеграції Уряд ухвалив рішення оперативно розмістити таких громадян у гуртожитках закладів освіти Харківщини. Йдеться про ті з них, де навчальний процес організовано дистанційно і їхні гуртожитки не використовуються студентами, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 8 вересня, російські орки з РСЗВ обстріляли Немишлянський та Індустріальний райони Харкова, в результаті чого загинуло двоє людей. Ще п'ятеро отримали поранення.

Читайте також

1