У Мін'юсті зменшать кількість міжрегіональних управлінь та заступників - Малюська

Нормалізація структури – це потреба з огляду на нові виклики
Головне
У Мін'юсті зменшать кількість міжрегіональних управлінь та заступників - Малюська
Денис Малюська (фото: УНІАН)
17 Серпня 2022, 16:39
читать на русском

У Міністерстві юстиції зменшать кількість міжрегіональних управлінь та заступників.

Про це повідомив очільник міністерства Денис Малюська в Facebook.

Колись давно у минулому (доміністерському) житті загальне скорочення заробітних плат працівникам організації, де я працював, анонсували як "нормалізацію заробітних плат". Термін мені подобається. Тому повідомляю про початок активної нормалізації структури Міністерства юстиції, - сказав Денис Малюська.

Таким чином вже зменшили кількість заступників міністра юстиції (мінус три посади), заступників керівників міжрегіональних управлінь (у два рази), міжрегіональних управлінь юстиції (4 замість 8) та підпорядкованих організацій (об’єднання держпідприємств, інститут права та післядипломної освіти приєднали до національного наукового центру).

За його словами, також планується нормалізація середньої та нижньої ланки та поетапна розатестація працівників пробації.

Хочу подякувати за роботу усім тим, кого торкнулися чи ще торкнуться зміни. Нормалізація структури – це не вина будь-якого, це потреба з огляду на нові виклики. Війна створює нові (складні) реалії та диктує нові вимоги. Тим, кого нормалізація не торкнеться, радіти не раджу. Навантаження буде більше, потрібно стати ефективнішим, та ніхто з вас (точніше нас) не застрахований від наступної хвилі нормалізації, - додав він.
Нагадаємо, генеральний прокурор України Андрій Костін повідомив про велику чистку рядів усіх силових і правоохоронних структур.