У Москві через COVID-19 закрили мавзолей Леніна

Відвідувачів також не пускають до некрополя біля Кремлівської стіни
У Москві через COVID-19 закрили мавзолей Леніна
Мавзолей Леніна (Фото з відкритих джерел)
18 Листопада 2020, 00:00
читать на русском

Через пандемію коронавірусу у Москві тимчасово закрили для відвідування мавзолей Леніна і некрополь біля Кремлівської стіни.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Від 17 листопада через складну епідемічну обстановку допуск відвідувачів до мавзолею і некрополю буде тимчасово припинений, - йдеться у повідомленнях.

Зазначимо, що мавзолей і некрополь цьогоріч закривають уже не вперше. До мавзолею не пускали також навесні, під час першої хвилі коронавірусних обмежень. Вільний доступ "до Леніна" відновили тільки 1 липня.

Українці в соцмережах вже кепкують з рішення російської влади.

Читайте також

Нагадаємо, 28 жовтня  уряд Литви вирішив запровадити додаткові карантинні обмеження через збільшення кількості нових випадків коронавірусної інфекції.

6 листопада прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс оголосив про тритижневий загальнонаціональний карантин.

Італійська влада ввела нові жорсткіші "коронавірусні" обмеження для протидії другій хвилі пандемії COVID-19. Нові заходи набули чинності 26 жовтня і діятимуть до 24 листопада.

Згідно з прийнятим рішенням, ресторани, бари, кафе-морозиво та кондитерські повинні будуть закриватися о 18 годині в будні. Щонеділі та у святкові дні вони будуть закриті повністю. Харчування на винос дозволено здійснювати до опівночі, із забороною вживання на місці або поблизу.