У Москві згорів автомобіль посадовця Генштабу РФ, підозрюють жінку - ЗМІ

Найбільше постраждала задня частина авто – багажник повністю вигорів
У Москві згорів автомобіль посадовця Генштабу РФ, підозрюють жінку - ЗМІ
Фото: Telegram-канал BAZA
28 Серпня 2022, 10:15
читать на русском

У Москві згоріла автівка заступника начальника 8-го управління генштабу зс росії Євгена Секретарьова. Її могла підпалити жінка, яка заявила, що виступає проти війни в Україні.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що Секретарьов працює у 8-му управлінні Генштабу РФ, яке відповідає за військову цензуру в російських ЗМІ.

Як пише Telegram-канал Baza, його BMW X6 була припаркована у дворі будинку на Ленінградському шосе і раптом спалахнула. Найбільше постраждала задня частина авто – багажник повністю вигорів.

Фото: Telegram-канал BAZA

Крім цього, російські силовики затримали жінку, яку звинувачують у підпалі авто. Вона виступила проти "спеціальної військової операції". Джерела повідомляють, що жінка облила бензином багажник автомобіля та підпалила.

Mash зазначає, що підозрювана — 65-річна жінка, яка перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. Вона нібито живе у тому ж будинку, що Секретарьов.

Пропагандистське агентство ТАСС повідомляє, що у правоохоронних органах повідомили, що жінка в Москві "облила бензином і підпалила автомобіль, що належить співробітнику Міноборони".

Нагадаємо, що в окупованому Бердянську 26 серпня від осколкових поранень помер так званий "заступник керівника ДАІ" міста Олександр Колєсніков.

Читайте також

1