У Нігерії бойовики напали на коледж і викрали понад 100 студентів, є убиті

Про долю викрадених студентів поки що нічого не відомо
У Нігерії бойовики напали на коледж і викрали понад 100 студентів, є убиті
Місце нападу бойовиків в Нігерії (Фото: CNN)
17 Лютого 2021, 16:08
читать на русском

У місті Кагара в Нігерії бойовики напали на педагогічний коледж, убили одного студента в гуртожитку, а також викрали ще понад сотню студентів разом з деякими співробітниками коледжу.

Про це повідомило CNN.

Напад стався сьогодні, 17 лютого, приблизно о другій годині ночі.

Свідки розповіли, що озброєні бандити були одягнені у військову форму. Спочатку вони взяли штурмом приміщення, в якому жив персонал коледжу, а потім змусили викладачів відвести їх в гуртожиток, де живуть студенти. З гуртожитку злочинці викрали більше студентів і деяких співробітників навчального закладу. Точне число викрадених залишається невідомим.

Місцевий житель розповів, що бандити вбили одного студента. Його тіло знайшли на території гуртожитку.

Він також додав, що жителі громади були напоготові після отримання попередження про спланований напад.

Вчора ввечері ми почули інформацію про те, що бандити наближаються до Кагари, але ми не знали, де вони нападуть. Пізніше, близько 22:00, ми дізналися, що вони були на околиці Кагари, була паніка, — сказав місцевий житель.

Читайте також

На цю мить про долі викрадених студентів і викладачів нічого невідомо. Поліція проводить розслідування і ніяк не коментує нічний напад.

Нагадаємо, 26 грудня в західному районі Бенішангуль-Гумуз в Ефіопії загинуло понад 200 людей після нападу невстановлених бойовиків.

1