У Офісі президента відреагували на санкції проти Коломойського

Україна повинна подолати систему, в якій домінують олігархи
Важливо
У Офісі президента відреагували на санкції проти Коломойського
Володимир Зеленський (Фото: Офіс президента)
5 Березня 2021, 19:34
читать на русском

У Офісі президента заявили, що Україна вдячна кожному партнеру за підтримку на шляху деолігархізації. Йдеться, зокрема, про накладені санкції проти бізнесмена Ігоря Коломойського.

Про це йдеться в заяві в Telegram-каналі Офісу президента.

Зазначається, що Україна повинна подолати систему, в якій домінують олігархи, і в цьому їй допомагають міжнародні партнери.

За менш ніж два роки каденції він (президент Володимир Зеленський - ред.) зробив для деолігархізації в рази більше, ніж будь-хто з попередніх президентів. Україна вдячна кожному партнеру за підтримку на цьому шляху. Боротьба з олігархами лежить не виключно у площині кримінальної відповідальності, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Також додали, що кожне справедливе рішення в напрямку деолігархізації допомогає Україні "стати сильною та по-справжньому незалежною державою".

Ми невідступно рухатимемося на шляху реформування кожного сектора та зміцнення наших відносин, серед іншого і зі стратегічним партнером - США, - додали в ОП.

Нагадаємо, що 5 березня США запровадили персональні санкції проти бізнесмена Ігоря Коломойського, його дружини і дітей, через звинувачення у корупції.

1