У патрульній поліції пояснили, як правильно перетинати блокпости

Патрульні посилено стежать за порядком на блок-постах
У патрульній поліції пояснили, як правильно перетинати блокпости
Карантинний блокпост на Прикарпатті (Фото: МВС)
25 Березня 2022, 13:02
читать на русском

При перетині блокпостів необхідно бути ввічливими, вимкнути світло фар і збавити швидкість, дотримуватися дистанції між транспортними засобами.

Про це поінформувала у Телеграмі пресслужба Патрульної поліції Києва.

Зазначається, що патрульні посилено стежать за порядком на блок-постах. Зокрема, поліцейські спільно з представниками тероборони, військовими та нацгвардійцями здійснюють пропускний режим на блок-постах: перевіряють документи, автомобілі на наявність підозрілих предметів тощо.

Перетинаючи блокпости: будьте ввічливими; вимкніть світло фар; збавте швидкість та дотримуйтесь дистанції між транспортними засобами; заздалегідь підготуйте документи для перевірки; зніміть відеореєстратор та не фільмуйте нічого на телефон; виконуйте вказівки та відповідайте на запитання перевірника; на вимогу перевірника покажіть вміст багажника та авто,- уточнюється у повідомленні.

Патрульні закликали громадян із розумінням ставитися до таких превентивних заходів, бо їх завдання - убезпечити мешканців у воєнний час.

Нагадаємо, в Україні водіям заборонили відеореєстратори на час війни, щоб уникнути розголошення інформації, яка може допомогти ворогу. Це рішення військового командування доведено до представників військових адміністрацій, вони мають наголошувати на цьому для громадськості.

Читайте також

1