У Польщі чоловік "гульнув" на 800 тисяч гривень: все спустив за один вечір

Усі зароблені гроші витратив через невдалий похід до стриптиз-бару
У Польщі чоловік "гульнув" на 800 тисяч гривень: все спустив за один вечір
Бар, нічний клуб Фото: Pexels
8 Грудня 2021, 22:07
читать на русском

У Польщі чоловік за ніч витратив у стриптиз-барі 120 тисяч злотих (понад 800 тисяч гривень). Він переконаний, що йому щось підсипали.

Як повідомляє mukachevo.net, чоловік живе та працює у Варшаві. Після інциденту він звертався до прокуратури, але у допомозі йому відмовили.

Зазначається, що чоловіка разом друзями відпочивав та вживав алкоголь. Потім компанія натрапила на go-go клуб, звідки до них вийшли привабливі дівчата. Вони запросили друзів до стриптиз-бару та пообіцяли, що перший коктейль буде безкоштовним.

Втім, коктейль не був задарма, бо за нього довелось заплатити. Потім чоловіка запросили до VIP-зали, де його спогади й обриваються. Постраждалий стверджує, що нічого не пам'ятає та вважає, що в коктейль "щось підсипали".

Підозрюю, що мені щось підсипали у напій і я перестав розуміти, що роблю. Мені підносили термінал, щоб я вводив PIN. Які там були суми – я не розумів. Майже всі гроші, що були у мене на рахунку, зникли. Залишилося лише 400 злотих, - розповів "гуляка".

Чоловік звернувся зі скаргою до стриптиз-бару, але там надали відеодокази. На відео з камер, яке надала адміністрація, було видно, що клієнта не примушували витрачати гроші.

Потім постраждалий звернувся до прокуратури, але там йому відмовили. Він подав апеляцію до суду, яку теж відхилили.

Представниця Окружного суду у Варшаві заявила, що відео з камер стриптиз-бару не є доказом злочину. Навіть якщо чоловік на момент інциденту був нетверезим, то він усе одно несе відповідальність за свої дії. Перекласти провину на бар не вийде.

Наразі чоловік шукає інших постраждалих у цьому нічному закладі та сподівається, що зможе повернути втрачені гроші.

Нагадаємо, що 31-річна українка влаштувала дебош у місцевому барі італійського міста Ольбія, що на Сардинії. Люди викликали поліціянтів, на яких жінка теж накинулась.

Читайте також

1