У Польщі від COVID-19 помер депутат, який не вірив у вірус, а пандемію вважав шахрайством

Перебуваючи в лікарні, він все одно не відмовлявся від своїх слів
У Польщі від COVID-19 помер депутат, який не вірив у вірус, а пандемію вважав шахрайством
Коронавірус (Flicr)
8 Грудня 2020, 15:43
читать на русском
У Польщі помер від коронавірусу колишній депутат Сейму Януш Саноцький, який публічно заявляв про штучне існування пандемії, назвавши її шахрайством.
У своїх соціальних мережах він закликав уряд зайнятися більш важливими проблемами, аніж коронавірусом.
Про це повідомляє Укрінформ.

Зупинімо це божевілля, адже це - очевидне шахрайство, немає жодної пандемії! Зробімо щось, оскільки ці дурники з уряду (й опозиції) нас вб’ють, - писав Саноцький в середині жовтня у Facebook. 

У середині листопада він написав у соцмережах, що лежить у лікарні з важкою формою запалення легень у результаті інфікування коронавірусом. Тим не менше, тоді він також не відмовлявся від своїх попередніх слів про COVID-19.

Читайте також

Нагадаємо, що в Японії тільки за жовтень покінчили життя самогубством більше людей, ніж померло від COVID-19 від початку року. За місяць було зареєстровано 2 153 самогубства, від початку року через коронавірус померло 2 087 осіб.

Серед жінок кількість суїцидів в жовтні зросла на 83 відсотки в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, серед чоловіків - на 22 відсотки. При цьому чоловіків, які вирішили накласти на себе руки, в країні все одно більше, ніж жінок.

1