У рашистів є інформатори, які наводять вогонь на магазини з людьми та склади із харчами, - Гайдай

Кожний обстріл житлового фонду – це цілеспрямований теракт
У рашистів є інформатори, які наводять вогонь на магазини з людьми та склади із харчами, - Гайдай
Війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
11 Квітня 2022, 10:54
читать на русском

У Луганській області рашисти пошкодили або знищили усі об'єкти критичної та будь-якої іншої інфраструктури. Кожний обстріл житлового фонду – це цілеспрямований теракт.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Чи знають про це росіяни? Так, в них є інформатори, які наводять вогонь на магазини з людьми та склади із харчами. Тому кожний обстріл житлового фонду – це цілеспрямований теракт. "Руський мир", який залишає без житла. Росіяни штурмували район Золотого – відійшли і почали палити по домівках, - розповів Гайдай.

За його словами, пошкоджень зазнали багатоповерхівки та приватні у Лисичанську, Сєвєродонецьку, Золотому, Кремінній. На Кремінщині через обстріли зайнялися гектари сухої трави.

Фото: t.me/luhanskaVTSA

Водночас у Сєвєродонецьку окупанти зруйнували приватну клініку та школу, в Золотому – спортивний об’єкт.

У той же час на лінії фронту Луганщини та Донеччини відбито чотири атаки ворога – знищено п’ять танків, вісім одиниць броньованої техніки, шість військових автомобілів та вісім артилерійських систем противника, - додав Гайдай.

Фото: t.me/luhanskaVTSA

Нагадаємо, що російські військові закінчують підготовку до масштабної битви за Донецьку та Луганську області. Бої знову активізувались в регіоні.

Читайте також

1