У Рівненській області п'яний водій врізався у дерева: загинуло двоє пасажирів

Водій не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги
У Рівненській області п'яний водій врізався у дерева: загинуло двоє пасажирів
ДТП у Рівненській області (фото: rv.npu.gov.ua)
17 Червня 2021, 20:00
читать на русском

У Рівненській області в дорожньо-транспортній пригоді загинули двоє людей через нетверезого водія.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

Зазначається, що повідомлення про автопригоду поблизу села Михалин надійшло до поліції від медиків близько першої години ночі 17 червня.

Поліціянти на місці події встановили, що 28-річний водій автомобіля Volkswagen Touran, місцевий житель, на заокругленій ділянці дороги не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини, де врізався у дерева та перекинувся.

Внаслідок автопригоди двоє пасажирів транспортного засобу, 30-річний та 31-річний жителі села Михалин загинули на місці.

28-річний керманич та двоє інших пасажирів — 43-річний та 28-річний односельці отримали забої обличчя та тіла, струс головного мозку. Після надання медичної допомоги їх відпустили, - йдеться у повідомлені.

Результати огляду водія на стан алкогольного сп’яніння — 0,81 проміле. 28-річного жителя села Михалин затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Слідчі слідчого управління відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, за частиною 4 статті 286-1 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у Закарпатській області сталася дорожня-транспортна пригода, у якій загинув місцевий житель. Водій автомобіля Skoda Octavia не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, висотою близько семи метрів

Читайте також

1