У Рівненській області вчитель танців відправляв 10-річній дівчинці голі фото

Суд позбавив його волі на п'ять років
У Рівненській області вчитель танців відправляв 10-річній дівчинці голі фото
Мережа Viber фото: Flickr
8 Жовтня 2021, 03:09
читать на русском

У Рівненській області вчитель танців відправляв 10-річній дитині фото та відео свого оголеного тіла.

Про це йдеться у рішенні Здолбунівського районного суду.

Суд встановив, що в період з кінця січня по середину лютого 2021 року він вчинив відносно дитини розпусні дії сексуального характеру. Чоловік пересилав їй у "Viber" свій оголений статевий орган в ерегованому стані.

Крім цього, чоловік спонукав дитину перекинути йому її оголені фото, відеозаписи з доторканням до своїх статевих органів.

Дівчинка нікому про це не розповідала, бо боялася, що вчитель покаже комусь її фото. Але згодом їхнє листування побачила мама.

Сестра постраждалої розповіла, що познайомилася з вчителем, коли відводила її на танці. Вони також почали спілкуватися в Instagram, пізніше вчитель надіслав їй фото свого статевого органу та відео з мастурбацією.

Суд визнав вчителя винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України та призначив йому покарання законом у виді позбавлення волі на строк 5 років, з позбавленням права займатись діяльністю у сфері освіти та позашкільного виховання дітей на строк 3 роки.

До того ж вчитель повинен виплатити дитині 100 тисяч гривень моральної шкоди та 20 тисяч гривень витрат на правничу допомогу.

Нагадаємо, що судитимуть мешканця Одеси, на рахунку якого 10 неповнолітніх потерпілих - чоловік розбещував дітей та ґвалтував.

Читайте також

1