У Рівненській області загубили ключі від сейфу з бюлетенями: викликали ДСНС

Ключі знайшли, коли рятувальники вже прибули на місце
У Рівненській області загубили ключі від сейфу з бюлетенями: викликали ДСНС
Члени дільничної комісії (фото: Парламент UA)
26 Жовтня 2020, 18:17
читать на русском

У місті Вараш Рівненської області дільнична виборча комісія № 560890 вчасно не розпочала голосування через втрату ключа від сейфу з бюлетенями.

Представникам комісії довелось викликати ДСНС, повідомляє громадянська мережа "ОПОРА".

На Рівненщині майже всі дільниці відкрилися вчасно. Виняток - лише дільниця № 560890. Там загубився ключ від сейфа. Представники комісії викликали ДСНС, однак поки рятувальники прибули, ключ знайшовся. Затримка у відкритті дільниці становила 18 хвилин, - йдеться у повідомленні.

Загалом за даними ОПОРИ, вибори на Рівненщині відбулися без значних порушень виборчого законодавства, які могли б вплинути на встановлення результатів.

Читайте також

Нагадаємо, в Україні 25 жовтня відбулись вибори депутатів сільських, селищних і міських рад та сільських, селищних і міських голів. Протягом дня, 25 жовтня Національна поліція отримала щонайменше 8 повідомлень про нібито мінування виборчих дільниць, однак жодне з них не підтвердилося.

Наразі оприлюднені дані екзит-полу виборів мерів міст України на замовлення телеканалу "Україна 24" та політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Більше про порушення на дільницях читайте у нашому матеріалі: Побиття кандидата та незаконна агітація: найголовніші порушення на місцевих виборах

1