У Рівному продовжує працювати стоматологиня, яка била та душила дітей

Правоохоронці повідомили, що підозрювана може продовжувати свою діяльність на період слідства
У Рівному продовжує працювати стоматологиня, яка била та душила дітей
Рівненська стоматологиня, яка била та душила дітей (фото: radiotrek.rv.ua)
25 Лютого 2021, 05:00
читать на русском

У Рівному стоматологиня Інна Кравчук, яка била об кушетку, шарпала та душила маленьких дітей, продовжує працювати у приватній стоматологічній клініці.

Про це повідомило місцеве видання "Радіо Трек".

Зазначається, що місцеві жителі у понеділок, 22 грудня, надіслали виданню світлини, на яких видно як стоматологиню у клініці "Only kids". Кравчук сидить у робочому одязі та спілкується з іншими працівниками.

У Національній поліції повідомили, що Інна Кравчук може продовжувати свою діяльність на період слідства, оскільки вона не є службовою особою. Поліція не позбавляє ліцензії, відібрати ліцензію може лише орган, який її надав.

Читайте також

Раніше заступник міського голови Рівного у сфері охорони здоров'я Юрій Поліщук розповів, що міська влада не має впливу на приватні заклади, а стоматологиня може у будь-який момент відновити свою діяльність.

Нагадаємо, що 12 лютого в Інтернеті з'явилось відео, як у Рівному лікар-стоматологиня била та душила маленьких дітей, яких батьки привели полікувати зуби. Серед дітей був хлопчик та трирічна дівчинка із хворобою серця.

17 лютого поліціянти відкрили п'ять кримінальних проваджень щодо неї.

Згодом міський суд Рівного задовольнив клопотання дізнавача Рівненського районного управління поліції та обрав 29-річній підозрюваній у вчиненні кримінальних проступків щодо дітей у виді особистого зобов’язання. Стоматологиня повинна прибувати за кожною вимогою до суду та не покидати місто без дозволу слідчого.