У Рівному застрелили члена добровольчого формування територіальної громади

Для пошуків зловмисника була введена спеціальна поліцейська операція
У Рівному застрелили члена добровольчого формування територіальної громади
Арешт Фото: Mehmet Akif з Pexels

У Рівному поліція затримала ймовірного вбивцю члена добровольчого формування територіальної громади.

Про це повідомили в поліції Рівненської області в Facebook.

Вбивство сталося сьогодні в одному із супермаркетів Рівного. Для пошуків зловмисника була введена спеціальна поліцейська операція. У результаті невідкладних розшукових заходів правоохоронці встановили, що зловмисник може пересуватися на позашляховику "Toyota Land Cruiser". Зазначений транспортний засіб патрульні поліцейські зупинили у селі Опарипси Дубенського району на автодорозі "Київ-Чоп". Імовірного підозрюваного затримали. Наразі з ним спілкуються правоохоронці, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що застрелили 42-річного жителя обласного центру, який відреагував на дії зловмисника, коли той погрожував касиру пістолетом та вимагав у працівниці обмінника віддати грошові кошти.

Намагаючись припинити його протиправні діяння та затримати — отримав поранення. Медики "швидкої" намагалися врятувати чоловіка, втім проведені реанімаційні заходи результатів не дали — він помер.Під час огляду на тілі загиблого експерти виявили кульове поранення ключиці та рани голови. На місці продовжують працювати поліцейські. Відомо, що із перших днів війни чоловік був членом добровольчого формування територіальної громади Рівного, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києві затримали чоловіка, який під час застілля застрелив цивільну дружину.

Читайте також

1