У Славському зупинилася канатна дорога, у повітрі зависли понад 70 людей

Рятувальники розпочали знімати людей з підіймача
У Славському зупинилася канатна дорога, у повітрі зависли понад 70 людей
Відпочивальник завис на канатній дорозі (Фото: ДСНС)
1 Січня 2021, 16:00
читать на русском

На гірськолижному курорті Славське Львівської області зупинився крісельний підіймач на якому перебуває понад 70 відпочивальників.

Про це повідомили в ДСНС України.

1 січня о 13:35 до ДСНС надійшла інформація, що у с. Славське Сколівського району, внаслідок виходу з ладу трансформаторної підстанції, зупинився крісельний підіймач (канатна дорога).

Нині працівники об’єкту намагаються увімкнути електрогенератор.

Гірничорятувальні підрозділи ДСНС розпочали знімати туристів з підіймача. Всього на канатній дорозі перебуває близько 70 осіб.

Станом на 15:00 підрозділами ДСНС з крісельного підіймача врятовано 29 осіб, з них 5 дітей. Роботи тривають.

Читайте також

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у туристичних районах Івано-Франківщини, Львівщини й Закарпаття незабаром може з’явитися мережа глемпінгів.

Крім того, на території мисливського господарства "Моровське" в Козелецькому районі Чернігівщини розвели диких тварин виключно для фотополювання. На території угідь зокрема створено належні умови для життя і розмноження багатьох видів тварин і птахів, у тому числі червонокнижних. Тут живуть коні Пржевальського, європейські олені, лані та косулі, муфлони, дикі кабани, лосі, буйволи африканські, гірські козли, лами. Два роки тому велике сімейство копитних поповнилося шотландськими коровами і биками. На заплавних луках мешкають червонокнижні орлан білохвостий і чорний лелека.

1