У Слов’янську вбили цілу родину: поліція шукає причетних

Точна причина смерті поки невідома
У Слов’янську вбили цілу родину: поліція шукає причетних
Поліція на місці вбивства (фото: Нацполіція)
21 Грудня 2020, 01:39
читать на русском

У Слов'янську Донецької області знайшли цілу родину зі слідами насильницької смерті. Чоловік, його дружина та матір жінки були мертвими.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП в Донецькій області.

Як відомо, смерть настала 19 грудня. Тіло 56-річного чоловіка біля гаража на вулиці Бульварній виявив працівник комунальної служби і повідомив до поліції.

Під час оперативних заходів поліціянти встановили особу загиблого, а також виявили тіла ще двох загиблих – співмешканки чоловіка та її матері. Відкрито кримінальне провадження, поліціянти перевіряють всі версії вчинення злочину, – розповіли правоохоронці.

Поліціянти повідомили, що вже встановлені особи жінок, які загинули – вони 1966 та 1940 років народження.

Читайте також

На тілах усіх трьох осіб – сліди насильницької смерті.

На розшук злочинців піднято весь особовий склад місцевої поліції. Територію обстежують кінологи зі службовими собаками. Розгорнуто оперативний штаб, до якого входять працівники управління карного розшуку та слідчого управління обласного главку, а також прокуратури області. Розпочато операцію з розшуку та затримання зловмисників, – додали в ГУ НП в Донецькій області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч.2 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Наразі перевіряються всі версії вчинення злочину.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у місті Южному Одеської області двоє чоловіків зарізали водійку таксі, а автівку жертви викрали і спалили.

1