У Слов'янську жінка побила лікарку через відмову проведення ПЛР-тесту

Нападниця проводила себе агресивно та пошкодила медичні інструменти
У Слов'янську жінка побила лікарку через відмову проведення ПЛР-тесту
Швидка медична допомога (фото: Донецький Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф)
30 Листопада 2020, 13:39
читать на русском

У Слов'янську жінка побила лікарку швидкої допомоги та пошкодила медичні інструменти через відмову медиків провести ПЦР-тест її дитині з підвищеною температурою.

Про це повідомив Донецький Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Зазначається, що напад стався на бригаду екстреної медичної допомоги у Слов'янському підрозділі. Бригада приїхала на виклик з приводу підвищення тіла у дитини.

Агресивна мати дитини вимагала нецензурною лайкою провести її дитині ПЛР-тест. Після чого нанесла тілесні ушкодження дівчині-фельдшерці, розбила пульсоксиметр та пошкодила сумку з медикаментами.

Читайте також

Приголомшливим також є той факт, що інші члени родини байдуже за всім цим неподобством спостерігали. На щастя, з фельдшером все гаразд, в порівнянні з тим, що могло статись, - йдеться у повідомленні.

Медики викликали поліцію, яка склала протокол. У центрі екстреної допомоги висловили сумніви, що нападниця понесе якесь покарання, а також нагадали про те, що бригади ЕМД не проводять тестування на коронавірус жодним методом.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров'я від 26 листопада запустило в тестовому режимі послугу з виклику мобільної бригади швидкої допомоги через контакт-центр.

1