У "Слузі народу" хочуть розділити Мінгромад і звільнити віцепрем`єра Кубракова

Також поки немає остаточного рішення щодо звільнення аграрного міністра Сольського
Головне
У "Слузі народу" хочуть розділити Мінгромад і звільнити віцепрем`єра Кубракова
Олександр Кубраков
9 Травня 2024, 09:35
читать на русском

Народні депутати зі "Слуги народу" планують розділити Міністерство розвитку громад на дві різні структури. Але для цього може знадобитись звільнення віцепремʼєра Олександра Кубракова.

Про це у коментарі РБК-Україна розповів співрозмовник в "Слузі народу".

За його словами, вранці 9 травня, фракція ще раз збереться на засідання і остаточно обговорить питання звільнення міністра аграрної політики Миколи Сольського.

Також співрозмовник підтвердив, що є рішення розділити Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури (створивши окреме міністерство регіонального розвитку), і для цього може зажадати звільнити чинного міністра та віцепрем'єра з відновлення Олександра Кубракова.

У Раді зареєстрували постанову про звільнення Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення України, міністра розвитку громад, територій та інфраструктури, йдеться на сайті парламенту.

Водночас нардеп Безгін пояснив, що Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури розділять на два окремих відомства.

Кубракова хочуть понизити, пише нардеп Железняк. Він імовірно очолюватиме лише Міністерство інфраструктури.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМУ поширилась інформація щодо можливої відставки Кубракова. Однак тоді ці чутки не підтвердились.

Усі деталі справи аграрного міністра Сольського читайте за посиланням тут.

Читайте також

1