У "Слузі народу" вірять у справедливе покарання новообраного голови Воловецької ОТГ

Голова політичної сили очікує на покарання затриманого за хабар Михайла Попелича
Важливо
У "Слузі народу" вірять у справедливе покарання новообраного голови Воловецької ОТГ
Слуга народу Фото: sluga-narodu.com
11 Листопада 2020, 12:06
читать на русском

Партія "Слуга Народу" оприлюднила заяву щодо обвинувачення у хабарі Михайла Попелича – новообраного від партії голови Воловецької ОТГ у Закарпатській області.

У заяві політсили йдеться, що вони очікують на справедливий вирок для Попелича, якого підозрюють у вимаганні хабара. Про це заявив очільник політичної сили Олександр Корнієнко (досьє Корнієнка).

Незалежно від партійної приналежності, хабарники й ті, хто розкрадає бюджети, мають бути суворо покарані. Ми не поділяємо чиновників на "своїх" і "чужих". "Слуга Народу" повністю підтримує справедливе розслідування справи та разом із усім суспільством очікує справедливих вироків за можливі корупцію і хабарництво, – наголосив Олександр Корнієнко.

Читайте також

Він зауважив, що на жаль, навіть найретельніший добір кандидатів не гарантує їхньої стовідсоткової доброчесності.

Однак ніхто не має "імунітету" від переслідувань за корупцію та інші злочини. Усі мають бути рівними перед законом. Цей принцип ми з командою президента Зеленського відстоюємо з перших днів роботи. Саме тому впевнені у невідворотності покарання для всіх, хто спробує наживатися на бюджетних ресурсах, - зазначив Корнієнко.

Нагадаємо, на Закарпатті голову Воловецької ОТГ Михайла Попелича затримали на хабарі у сумі 80 тисяч гривень.

За неофіційною інформацією, гроші Попелич вимагав як "відкат" за виграні тендери на ремонт доріг і тротуарів.

Нагадаємо, 14 вересня Національне антикорупційне бюро України викрило на хабарі помічника народного депутата від "Слуги народу" Олександра Юрченка. Та показало відео з доказами хабарництва нардепа Юрченка.

У зв’язку з цим нардеп добровільно вийшов з фракції на час розслідування.

1